O nas

Smo družinsko gradbeno podjetje iz spodnje Savinjske regije, z 20-letno tradicijo na področju izvedbe izkopov in zemeljskih del. Znanje, usposobljenost in kakovostne storitve po konkurenčnih cenah so naše vodilo do zadovoljstva strank.

Zanesljivost in izkušnje

Z ekipo in več kot 20-letnimi izkušnjami smo kos preprostim izvedbam zemeljskih del, kakor tudi zahtevnejšim projektom.

Napredna mehanizacija

Izkope, prevoze ter odvoze, sanacijo in utrjevanje cest opravljamo z lastno gradbeno mehanizacijo našega voznega parka.

Strokovna izvedba

Bistvo našega dela je zadovoljstvo naročnikov s pestrostjo ponudbe in dovršenostjo ponujenih uslug.

Izkopi, zemeljska dela, kopanje
Izkopi, prevozi, gradbena mehanizacija
Izkopi, zemeljska dela, bager, kopanje

Naši začetki segajo v leto 1995, ko smo se prvotno ukvarjali le s prevozniško dejavnostjo. Do danes smo dodobra razširili ponudbo gradbenih storitev, ki jo v najkrajšem možnem času in kar se da kakovostno opravimo za vas. Izvajamo različna zemeljska in gradbena dela na širšem področju Savinjske regije: izkope za različne gradnje, pripravo dvorišč, prevoze materiala, utrjevanje terena ter rušenje objektov. Z izkopi se ukvarjamo že preko 10 let, za kar imamo vso potrebno znanje in mehanizacijo za hitro in strokovno izvedbo.

V vseh letih delovanja smo opravili že številne natančno in temeljito izvedene usluge, a se kljub temu vsakoletno trudimo, da dejavnost širimo, se dodatno strokovno izpopolnjujemo in skrbimo, da predstavljamo za naročnika ugodno izbiro ponudnika prevozov ter gradbenih storitev. Bistvo našega dela je zadovoljstvo naročnikov s pestrostjo ponudbe in dovršenostjo ponujenih uslug.

0
+
Let na trgu
0
+
Zadovoljnih strank
0
+
Uspešno izvedenih del
0
+
Let izkušenj